середу, 8 жовтня 2014 р.

Семінар для лідерів Тернопільського учнівського парламенту "Наснага" на тему: "Як знайти спонсора?"

     7 жовтня 2014 року у приміщенні ТЗОШ № 4 відбувся семінар на тему "Як знайти спонсора?". Учасниками заходу стали представники Тернопільського учнівського парламенту "Наснага". Семінар було організовано Товариством охорони прав і гідності учнів "Фортеця" спільно з  Тернопільським комунальним методичним центром науково-освітніх інновацій та моніторингу.
      Захід допоміг учасникам зрозуміти чому спонсор може бути зацікавленим у наданні коштів на суспільну діяльність, що для нього є важливим, про що треба пам'ятати, звертаючись до нього за фінансовими засобами.
       Парламентарі не лише дізналися про нові терміни та поняття: проект, грант, суб'єктна дотація, але й випробували себе в ролі спонсорів та представників громадських організацій. Кожен з учасників отримав певну суму віртуальних коштів і мав можливість виділити їх на роботу громадської організації. Завдяки  такій грі учасники мали можливість більше дізнатися про критерії, якими керується спонсор при прийнятті рішення про фінансування проекту.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...