середу, 9 грудня 2015 р.

Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Права людини крізь призму сучасності: розвиток, досвід та перспективи»



З грудня 2015 р. по квітень 2016 р. Українським Центром захисту прав людини на базі Навчально-наукового інституту права Національного університету Державної податкової служби України за підтримки Державної фіскальної служби України та сприяння Української Гельсінської спілки з прав людини, Центру дослідження проблем митного та податкового законодавства (обєднання ДФС України та Інституту законодавства ВР України) та Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» проводиться Всеукраїнський конкурс наукових робіт дня учнів 10-х та 11-х класів ЗОШ, гімназій та ліцеїв тощо на тему: «Права людини крізь призму сучасності: розвиток, досвід та перспективи».
Даний захід має на меті підвищити зацікавленість учнів до юридичної науки та практики, заохочення їх до проведення власних досліджень у сфері захисту прав людини та основоположних свобод; сприяти розвитку громадянського суспільства через залучення молоді до обговорення найбільш актуальних правових питань у цій сфері.
За результатами конкурсу визначаються переможці I, II та ІІІ-го ступенів. Переможці ІІІ-го етапу конкурсу нагороджуються сертифікатами. Переможці IV-ro етапу конкурсу нагороджуються відповідними дипломами та цінними подарунками. За результатами очних змагань конкурсу будуть визначені кращі роботи від Українського центру захисту прав людини та Української Гельсінської спілки з прав людини.
Доручаємо інформацію довести до зацікавлених учнів 10-х та 11-х класів та сприяти їх участі у конкурсі.
Додаток: Положення конкурсу на тему «Права людини крізь призму сучасності: розвиток, досвід та перспективи» розташовано за наступним електронним посиланням:
http://asta.edu.ua/files/ogolowenna/9898/___.pdf

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...