четвер, 29 березня 2018 р.

Про міський семінар на тему: "Викладання історії та правознавства через ноосферну парадигму освіти"

29 березня 2018 року Тернопільським комунальним методичним центром науково-освітніх інновацій та моніторингу було організовано семінар на тему: "Викладання історії та правознавства через ноосферну парадигму освіти".
         Під час семінару  учасники обмінялися досвідом із проблем використання інноваційних форм та методів роботи для активізації пізнавальної діяльності  школярів, створення умов для гармонійного розвитку учнів, покращення їх здоровя.
         Обговорили питання особливостей проведення уроків історії та правознавства за допомогою  ноосферної технології.   Вчитель історії ТЗОШ №8 Бачинська І.К.  поділилася досвідом щодо  розвитку критичного мислення школярів за допомогою ігрових технологій.   Вчитель основ здоровя ТЗОШ № 16 Смаль О.А. продемонструвала на практиці як використовувати валеохвилинки на уроці. Під час практичної частини учасники навчилися створювати інтерактивні саморобні книжечки для навчання за методом Lapbook.























Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...