середу, 1 листопада 2017 р.

Семінар вчителів історії та правознавства міста Тернополя на тему: "Створення освітніх веб-ресурсів вчителями історії та правознавства"

      31 жовтня 2017 року  в ТНВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей № 9 імені Іванни Блажкевич" відбувся семінар на тему:"Створення освітніх веб-ресурсів вчителями історії та правознавства". Учасниками заходу, який організували Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу спільно з ТНВК "ШЕЛ № 9 ім. І.Блажкевич", були вчителі історії та правознавства з м.Тернополя.
     З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор ТНВК "ШЕЛ № 9 ім. І.Блажкевич" Рибак Григорій Володимирович.
      Вчитель історії та правознавства ТСШ № 7, переможець Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 2015" у номінації правознавство Кульчицька Тетяна Володимирівна під час виступу на тему: "Персональний блог вчителя як засіб для дистанційної роботи з учнями" здійснила демонстрацію власного блогу та ознайомила вчителів з можливостями організації спільної освітньої діяльності педагогів та дітей, використання та розміщення у блозі вправ для учнів.
      Вчитель інформатики ТНВК "ШЕЛ № 9 ім. І.Блажкевич Новосад Олександр Віталійович під час проведення практичної частини навчав вчителів як створювати персональні блоги на платформі blogger.com, здійснювати їх змістове наповнення, використовувати додаткові програми для підвищення привабливості матеріалів у блозі.
    Під час семінару педагоги здобули знання щодо порядку створення навчальних та освітніх блогів,  використання їх під час роботи з дітьми.




Фото Лесі Царик

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...