пʼятницю, 3 жовтня 2014 р.

Відкритий урок у ТЗОШ № 2 на тему: "Правосвідомість і правова культура - крок до громадянської зрілості"



 1 жовтня 2014 року у Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 відбувся відкритий урок для учнів 9-11 класів на тему: «Правосвідомість і правова культура - крок до громадянської зрілості».
         Учні на уроці не тільки поділились думками про патріотизм та права людини, але й спільно з вчителем Іванюк Інною Володимирівною склали формулу успіху для побудови громадянського відкритого суспільства. Тільки завдяки знанням, патріотизму, мужності, обов’язковості, совісті, працелюбності, співчуттю, правдивості та дружелюбності людина і нація можуть стати успішними. Особливі емоції у присутніх викликав відео сюжет про важливі події з життя сучасної України.
         В заході взяли участь Марцинкевич Василь Іванович, начальник Тернопільського міського управління юстиції, Ткачук Діана Анатоліївна, спеціаліст з питань правової освіти населення Головного  управління юстиції в Тернопільській області, Заброцький Руслан Петрович, директор Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 та Вівчар Андрій Дмитрович, методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.
         Наприкінці уроку  учасникам запропонували конверти, в яких було заховано зображення людини, яка є найважливішою в нашій державі. В кожному з конвертів виявилось невеличке дзеркальце, тому кожен не тільки зміг побачити в ньому себе, але й зрозумів, що він є тією найважливішою людиною в державі і покликаний змінювати на краще нашу Україну.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...