середу, 26 лютого 2020 р.

Про олімпіаду з культурології

        Кафедра культурології та філософії Національного університету «Острозька академія» проводитьІV Всеукраїнську олімпіаду з «Культурології». 
       До участі запрошуються учні 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, а також студенти професійно-технічних училищ, які вивчають предмети культурологічного та історичного спрямування: «Художня культура», «Історія культури України» та «Історіякультур світу» (розділи, що включені до курсів «Історія України» та «Всесвітня історія»). 
      Метою конкурсу є підвищення інтересу молоді до питань розвитку культури; залучення учнів до вивчення курсів культурно-історичного та філософського спрямування; виховання всебічно розвиненої особистості. Проведення олімпіади відбуватиметься у два етапи1-й етап передбачає написання есе на тему:«Збереження національних традицій у контексті української культури».
      Есе приймаються комісією до розгляду в терміни з 24 лютого по1 квітня (включно) 2020 року в електронному варіанті на e-mail:kulturaoa@gmail.com
       Відразу після отриманняесе на зазначену адресу, учень стає учасником 1-го етапу Всеукраїнської олімпіади з «Культурології».  Обсяг есе від 3 до 5 сторінок друкованого тексту А-4, оформляється в редакторі Microsoft Word; шрифт TimesNewRoman; розмір шрифту 14; інтервал 1,5; поля: ліве, праве, верхнє і нижнє 20 мм. Титульна сторінка есе: назва есе, прізвище, ім’я автора; клас; повна назва школи; область; країна; e-mail; контактний телефон.
     Орієнтовні вимоги та поради до написання есе див. у Додатку 2. Максимальна кількість балів, яку можна отримати на даному етапі 30 (максимум 10 балів від кожного члена журі). Учасники, які отримають за есе прохідний бал, будуть запрошені до участі у другому етапі олімпіади.  Прохідний бал у 2-й етап 15 балів із 30-ти можливих. Результати першого етапу будуть розміщені на сайті Культурологія в НаУОА (http://kulturolog.org.ua/) ,facebook-сторінці (https://www.facebook.com/oa.kulturologia.3) та instаgram-сторінці (https://instagram.com/cultural_studies.ostroh?igshid=rzfatae1njxx) до 5-го квітня 2020року.
 Додаткова інформація про конкурс

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...