вівторок, 11 лютого 2020 р.

Конкурс "ЛЕЛЕКА-2020"

Результат пошуку зображень за запитом конкурс лелекаШановні колеги, організаторами до 25 лютого 2020 року продовжено  реєстрацію  учасників Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків "ЛЕЛЕКА-2020".
Заявки, списки учасників та копії квитанцій про перерахувння юлагодійного внеску приймаються (на електронну адресу leleka-ternopil@ukr.net) регіональним координатором до 24 лютого 2020 року.
 
Загальний алгоритм проведення Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків "ЛЕЛЕКА-2020"
Вся інформація про Конкурс на сайті організаторів за адресою: http://osvitniy-prostir.com.ua/?page_id=3439

До 19 березня від регіонального (обласного) координатора заклади освіти отримають друковані бланки завдань і бланки для запису відповідей.

20 березня 2020 року учасники Конкурсу виконують завдання.
Того ж дня особа відповідальна по навчальному закладу за проведення Конкурсу надсилає поштою пакет з бланками відповідей учасників (а також уточненені заявки та списки учнів на електронних носіях) на адресу Оргкомітету:  03170, м. Київ,  вул. Міжнародна, 49, Всеукраїнська громадська організація «Освітній простір».

У наступні тижні відбуватиметься перевірка відповідей учасників Конкурсу.
Після завершення перевірки на офіційному сайті організаторів будуть оприлюднені підсумки Конкурсу, а регіональному (обласному) координаторові надіслані дипломи для відзначення переможців та учасників Конкурсу.

Час і спосіб отримання дипломів узгоджується з регіональним (обласним) координатором.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про семінар на тему "Завершення навчального року в 5-6 класах НУШ: підсумкове оцінювання та робота зі свідоцтвом досягнень"

 11  квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся семінар для вчителів історії та правознавства на тему:"Завершення навчального року в 5-6 ...