середу, 25 жовтня 2017 р.

Про І Всеукраїнський з'їзд правових агентів "ЗЕВС"

           З 23 по 24 жовтня 2017 року в Тернополі відбувся І Всеукраїнський з'їзд правових агентів "ЗЕВС".
        Ініціатором його проведення виступив Тернопільський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-правовий ліцей № 2". Педагогічні працівники ТНВК ШПЛ № 2 розробили проект "ЗЕВС" (Завзяті. Ерудовані. Вольові. Справедливі.) та запросили до участі в ньому дітей з інших населених пунктів України та Польщі.  Ідея проекту полягає в тому, щоб діти вивчали систему правовідносин в своєму населеному пункті та та під час спільних зустрічей обмінювались ідеями щодо свого бачення розвитку правових відносин.
        Під час з'їзду діти з Кривого Рогу, Рівного, Польщі зустрілися з представниками державної влади, місцевого самоврядування, студентами юридичного факультету ТНЕУ, організували дитячий флешмоб "Заради гідності й свободи", провели бесіду за круглим столом з учнями ТНВК ШЕЛ № 2.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...