четвер, 2 листопада 2017 р.

Відкритий конкурс короткометражного кіно, відеороликів, присвячених правам людини



Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області з 01 вересня до 06 грудня 2017 року проводиться відкритий конкурс короткометражного кіно, відеороликів, присвячений правам людини (далі - Конкурс).
На Конкурс приймаються відеоролики, присвячені правам людини з будь-яким стилістичним та жанровим рішенням автора. Для участі у Конкурсі необхідно до 06 грудня 2017 року надіслати на електронну адресу upr.npa.osvita@mk.miniust.gov.ua заявку на участь у конкурсі. Роботу також можна завантажити на файлообмінник і в електронному листі додати відповідне посилання.
З положенням про Конкурс можна ознайомитися на офіційному сайті Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області (http:just-mykolaiv.gov.ua/news/_uvaga_konkurs). Переможці нагороджуються подарунками та грамотами Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...