понеділок, 9 жовтня 2017 р.

Оксфордські дебати на тему "УКРАЇНА І НАТО"

       5 жовтня 2017 року в Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 19 відбулися Оксфордські дебати на тему «УКРАЇНА І НАТО».
        Учасниками дебатів стали учні 11-х класів ТЗОШ № 19, вчителі, дирекція навчального закладу, представники Тернопільського комунального методичного цнтру науково-освітніх інновацій та моніторингу та військовослужбовці Тернопільської окремої артилерійської бригади.
       Представники Тернопільської окремої артилерійської бригади продемонстрували учасникам дебатів документальні фільми про спільні навчання ЗСУ та членів країн НАТО зокрема «Rapid Trident-2017», які нещодавно проходили на території України, розповіли про збройні сили країн членів НАТО та про військову службу.
        Під час дебатів команди прихильників та противників намагались аргументовано продемонструвати свій вибір та спростувати твердження протилежної сторони. Обговорювались питання про те які економічні, політичні, стратегічні наслідки буде мати вступ України в НАТО, переваги та можливі недоліки здійснення входження України в НАТО.


       В дебатах впевнену перемогу здобула команда прихильників вступу  України в НАТО. Приємно, що в сучасних реаліях розвитку світової спільноти, учні розуміють, що майбутній розвиток нашої держави безпосередньо залежить від дієвих та рішучих кроків по зміцненню обороноздатності та безпеки. Тому, з метою забезпечення захисту національної цілісності та суверенітету Україні слід розглянути питання вступу в НАТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...