середу, 18 січня 2017 р.

Про участь у тренінгу «Від мультимедійного до інтерактивного уроку»



В рамках науково-педагогічного проекту «Академія інноваційного розвитку освіти» (п. 63 Програми спільної діяльності Міністерства освіти і науки України та НАПН України на 2014-2016 роки) проводяться навчальні тренінги з метою підготовки керівних, науково-педагогічних та педагогічних працівників до інноваційної діяльності.
ТОВ "Академія інноваційного розвитку освіти" запрошує взяти участь у роботі навчального тренінгу для освітян України «Від мультимедійного до інтерактивного уроку», який відбудеться в суботу 21 січня 2017 року.
На заході слухачі:
  - Дізнаються про види технологій інтерактивного уроку в процесі навчання.
- Як використання інтерактивних технологій може  суттєво поліпшити результат навчання.
- Навчаться створювати  інтерактивні уроки за допомогою програми Elite Panaboard. 
-   Ознайомляться з програмою SMART Board та особливостями роботи з нею. 
Отримають інструменти та покрокові інструкції щодо створення власного інтерактивного уроку.
На тренінг запрошуються керівники навчальних закладів, вчителі ЗНЗ, методисти та інші науково-педагогічні та педагогічні працівники.
Захід відбудеться 21 січня 2017р. з 10.00 до 13.00 за адресою: Інститут педагогіки НАПН України, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52-Д, каб. № 418                        (4 поверх, зал засідань).
Подати заявку на участь в зазначеному тренінгу можна за посиланням: https://goo.gl/forms/aLyZkEorMfYEvZof2   
З графіком проведення наступних тренінгів та майстер-класів на 2016-2017рр. можна ознайомитись на сайті Академії: http://www.airo.com.ua/grafik-provedennya-treningiv-ta-mayster-klasiv-osvitniy-weekend/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...