вівторок, 31 січня 2017 р.

Конференція присвячена 99-ій річниці героїчного бою під Крутами

         30 січня 2017 року учителями та учнями Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 організовано конференцію присвячену 99-тій річниці героїчного бою під Крутами на тему: "На п'єдесталі вічності".
          Цікавими та змістовними були виступи учнів 10-тих класів: Ухач А. та Мартинюк А. на тему: "Зв'язок між причинами та наслідками проголошення ІІ та ІV універсалів"; Зьомко Ю. та Яницького О. на тему: "Прорахунки Української Центральної Ради в державотворчому процесі у формуванні армії"; Блащак А. на тему: "... у 300 кроків від поїзда їх розстріляли розривними кулями"; Кузів О. на тему: Становлення ідей захисту прав людини в період Української революції"; Рамазанової А. на тему: "Що спільного між героями Крут та кіборгами ХХІ століття".
          Перед учнями виступили Кіцак Володимир Миронович, кандидат історичних наук, доцент кафедри ТНПУ  та Вітвіцький Олег Іванович, український педагог, публіцист, історик, громадський діяч.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...