вівторок, 10 березня 2015 р.

Про проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми правового виховання учнівської та студентської молоді в умовах становлення громадянського суспільства»


       З метою практичної реалізації Концепції розвитку освіти України на період 2015-2025 років щодо забезпечення процесу підвищення кваліфікації педагогічних працівників з правоосвітньої та правовиховної роботи Київським інститутом Національного університету «Одеська юридична академія»  15-16 квітня 2015 р. планується проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції: «Актуальні проблеми правового виховання учнівської та студентської молоді в умовах становлення громадянського суспільства» (далі – Конференція).
      В рамках проведення Конференції планується організація роботи чотирьох секцій: «Особливості правовиховної діяльності в загальноосвітніх і професійно-технічних закладах», «Принципи правоосвітньої та правовиховної роботи у вищих навчальних закладах», «Громадські організації як концепт формування правосвідомості українського суспільства», «Роль і місце юридичної науки у розвитку правової культури молоді». По закінченню роботи Конференції передбачено випуск матеріалів з зазначеної проблематики.
       Пропозиції щодо участі у Конференції слід надсилати за адресою: Київський інститут Національного університету «Одеська юридична академія»,  вул. Харківське шосе 210, м. Київ, 02121 або на ел. адресу kiev-university@onua.edu.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...