пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Євровікторина від Представництва Європейського Союзу в Україні

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує початок Євровікторини, що складається з: онлайн-вікторини та всеукраїнських брейн-рингів для молоді.  Учасники зможуть поглибити та покращити свої знання про Європу та отримати подарунки від Представництва Європейського Союзу. 

Онлайн-вікторина  триватиме з 24 лютого по 24 березня 2015 року та матиме www.euroquiz.org.ua та пройти три тури вікторини. На учасників чекають приємні подарунки від Представництва ЄС в Україні.
розважально-інформативний характер. Для участі потрібно зареєструватися на сайті

З березня по червень 2015 року школярі  та студенти віком 16-21 рік можуть взяти  участь у локальних та Всеукраїнському  брейн-рингах.

Для участі необхідно зібрати команду з 6 чоловік, зареєструватися на сайті www.euroquiz.org.ua, грати та перемагати. 29 червня у Києві заплановано провести фінал, у якому виступлять чотири найкращі команди з усієї України. Фіналісти та переможці отримають цінні подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні та партнерів.

Детальну інформацію можна отримати на сайті www.euroquiz.org.ua

Проект фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні та впроваджується Фундацією «Відкрите суспільство».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...