четвер, 4 грудня 2014 р.

Обласна дитяча конференція "Голос дитини"

       03 грудня 2014 року в актовій залі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка відбулася обласна дитяча конференція "Голос дитини" під гаслом "Нове покоління за майбутнє держави" та обласний науково-методичний семінар "Формування правосвідомості та правової культури громадян".
       Учасниками конференції стали учні та педагогічні працівники Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. Діти спільно з вчителями за допомогою презентації,  виступу шкільних команд КВК та власних художніх номерів продемонстрували якими є сучасні підходи до правового виховання у їхньому навчальному закладі.
           А вже під час науково-методичного семінару "Формування правосвідомості та правової культури громадян" заступник директора  з виховної роботи ТЗОШ № 2 Корнійчук Оксана Миколаївна поділилась досвідом організації правоосвітньої роботи в навчальному закладі та продемонструвала завдяки яким сучасним підходам до правової освіти молоді  ТЗОШ № 2 добилася таких вагомих результатів у правоосвітній роботі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...