четвер, 25 листопада 2021 р.

Про локацію освітнього трансфер-містечка інноваційних можливостей-2021 на тему: "Формувальне оцінювання як засіб підвищення ефективності освітнього процесу"

 25 листопада 2021 року для вчителів історії та правознавства було організовано формувально-корегуючу локацію на тему: "Формувальне оцінювання як засіб підвищення ефективності освітнього процесу". Мета заходу поглибити знання про сучасні підходи до формувального оцінювання, дізнатися якою є модель підготовки до формувальноо оцінювання та які технології і навчальні прийоми слід використовувати. Учасники розглянути ризики перед сучасним учитилем в контексті формувального оцінювання, його переваги перед традиційним оцінюванням, та компоненти, алоритм діяльності вчителя.


 Презентація на тему: "Формувальне оцінювання як засіб підвищення ефективності освітнього процесу"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...