четвер, 14 жовтня 2021 р.

Про Євровікторину

        Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує взяти участь у щорічній онлайн-Євровікторині учнів та студентів, які прагнуть більше дізнатися про ЄС та відносини з Україною.             Цьогоріч вона проходить у три етапи – після кожного визначаються найкращі гравці. Традиційно Євровікторина відбувається в онлайн-форматі та збирає десятки тисяч учасників з усієї України. Euroquiz-2021 охоплює п’ять тематичних блоків: що таке Європейський Союз; європейська культура; життя в ЄС; розвиток ЄС; що зараз на порядку денному в ЄС. У кожному блоці є від 16 до 24 запитань, розрахованих на дві вікові категорії – підлітків до 14 років та молоді від 15 років. Відповідно, є різниця у складності та кількості запитань. 

        Переможцями стануть сто найкращих гравців у кожній категорії, вони отримають сертифікати. Щороку призерами вікторини стають декілька тисяч учасників, які отримують сувеніри від Представництва ЄС в Україні – брендовані символікою Євросоюзу флешки, ручки, блокноти, футболки, брелоки, парасольки, значки тощо. 

         Для участі у Euroquiz-2021 потрібно зареєструватися за покликанням www.euroquiz.org.ua/euroquiz . Учасники можуть заробити бали за швидкість та успішність проходження тематичного раунду, кожен з яких дозволяється проходити безліч разів. Однак зарахованим буде лише останній результат. У Євровікторини є внутрішня валюта – квізкоін. Чим частіше гравець заходить до вікторини, тим більше квізкоінів може отримати і обміняти їх на сувеніри. На учнів та студентів чекає захоплююча інтелектуальна онлайн-гра, що триватиме до 31 грудня цього року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...