неділю, 3 січня 2021 р.

Про освітню платформу "Всеукраїнська школа онлайн"

            Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 22.12.2020 №1/9-705 "Щодо освітньої платформи "Всеукраїнська школа онлайн" повідомляємо, що розпочато функціонування загальнонаціональної освітньої платформи "Всеукраїнська школа онлайн", покликаної допомогти закладам освіти в організації дистанційного навчання учнів 5-11 класів, а також надання відповідної методичної підтримки вчителям.Платформу розроблено громадською спілкою "Освіторія" на замовлення Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України.

               На платформі розміщено уроки, систематизовані за предметами і класами, матеріали для самопідготовки і тести з 18 предметів, зокрема з всесвітньої історії, історії України, основ правознавства, а також методичні рекомендації для вчителів.

                Передбачено створення "Кабінету вчителя", що надасть можливість вчителям взаємодіяти з учнями та створювати власні курси.

               Доступ до матеріалів безкоштовний. Реєстрація за посиланням: e-school.net.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...