пʼятницю, 27 грудня 2019 р.

Про IV Відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір "Natus Vincere" на кубок ректора ТНЕУ


Інтелектуальний турнір «Natus vincere» для учнів 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти, студентів 1-2 курсів коледжів (далі Турнір) – командні змагання між тими, хто вміє письмово та усно висловлювати й обґрунтовувати свою позицію з приводу тієї чи іншої проблеми та довести її в наукових дискусіях – раундах.
Під час проведення Турніру планується робота чотирьох секцій: правової, соціолого-психологічної, міжнародного права і секції інформаційної та соціокультурної діяльності.
Метою Турніру є створення умов для реалізації та розвитку творчих здібностей учасників, формування у них інтересу до правознавства, міжнародного права, історії, рідної мови, соціології, психології, залучення учнів і студентів до наукової діяльності, виховання почуття причетності до процесу творення України як правової, соціальної держави з національно свідомими громадянами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...