пʼятницю, 18 травня 2018 р.

VIII Форум шкільних євроклубів м.Тернополя


VІІІ Форум шкільних Євроклубів міста Тернополя

 

17 травня 2018р. у приміщенні Галицького коледжу ім. В.Чорновола відбувся VІІІ Форум шкільних Євроклубів міста Тернополя. У заході, організованому Тернопільським комунальним методичним центром науково-освітніх інновацій та моніторингу спільно з гімназією «Гармонія» за сприяння Галицького коледжу ім. В.Чорновола, взяли участь 8 шкільних Євроклубів:

1. Євроклуб ТСШ №3 "Eurobridge";

2. Євроклуб  Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка "Terra Libertas";

3. Євроклуб ТСШ№29 «Дружба-Friendship»;

4. Євроклуб ТЗОШ № 17 «Eurovita»;

5. Євроклуб ТЗОШ №25 «Єврознай»;

6. Євроклуб ТЗОШ №10 «Ми європейці»;

7. Євроклуб ТЗОШ №4 «Дружба»;

8. Євроклуб гімназії «Гармонія»  «Разом до Європи».

 

         Оцінювали презентації: Галина Литвинюк – директор Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу; Тетяна Нюня – методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, Андрій Вівчар – методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.      

Тема цьогорічного форуму: «Україна – Європа: кроки назустріч у спільне майбутнє!». Завдання для євроклубів полягало у демонстрації презентації на європейську тематику. Різноманіття обраних для презентацій тем вражало своєю актуальністю: «Цінності об’єднаної Європи і українського суспільства: порівняльний аспект»; «Здоров’я дітей у Європі: формування, підтримка та розвиток», «Реформа школи. Про що мріють діти (за оповіданнями Я. Бжехви «Академія пана Клякси»); «Матеріальне чи ідеальне»; «Україна – дзеркало полікультурної Європи» (проект) .

         Господарі Форуму учні гімназії «Гармонія» підготували цікаву привітальну програму для учасників дійства. Євроклубівці змогли дізнатися безліч інтересних фактів про європейські держави, а також отримали смачні подарунки та позитивний настрій від яскравої концертної програми. 

        

Євроклуби учасники Форуму були нагороджені сертифікатами, грамотами управління освіти і науки Тернопільської міської ради та подарунками.

Кращими у номінаціях було визнано:

-         у номінації «Здорова Європа» - Євроклуб ТСШ № 29 «Дружба-Friendship»;

-         у номінації «Креативна Європа» - Євроклуб Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка "Terra Libertas";

-         у номінації «Європа без кордонів» - Євроклуб гімназії «Гармонія»  «Разом до Європи».











Фото  Романа Гандзія (викладача Галицького коледжу)
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...