пʼятницю, 18 серпня 2017 р.

Веб-конференції НАПН України для вчителів

   Уже традиційно, напередодні початку нового навчального року, Національна академія педагогічних наук України організовує 28-31 серпня 2017 р. веб-конференції для вчителів з усіх предметів. Всі охочі можуть зареєструватися та взяти участь у веб-конференціях НАПН. 
      Під час цих заходів на підставі методичних рекомендацій, підготовлених спільно МОН і НАПН України, буде висловлено поради вчених академії щодо реалізації концепції "Нова українська школа", подано коментарі до оновлених навчальних програм для 5-9 класів, змісту нових підручників, що запроваджуються цього навчального року, ознайомлено освітян із новітніми результатами науково-педагогічних досліджень. 
    30 серпня 2017р. з 10:30 до 11:30 год. на конференції розглядатимуться актуальні питання викладання історії та суспільствознавчих дисциплін у школі. 
     Графік проведення веб-конференцій та умови реєстрації подано на сайті www.augustconf.org.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...