суботу, 13 травня 2017 р.

Про проведення інформаційного вебінару, присвяченого діяльності Міжнародного дому зустрічей молоді в м. Освенцим (Польща)



З метою збереження історичної пам’яті та поглиблення зв’язків між Україною і Польщею, активізації просвітницької роботи задля виховання толерантності, розуміння цінності людського життя, формування компетентностей для життя у демократичному суспільстві в української молоді Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно з MDSM (Міжнародний дім зустрічей молоді у м. Освенцим) проводить Всеукраїнський інформаційний вебінар, до якого запрошує долучитись  викладачів, учителів історії та суспільних дисциплін, методистів, школярів та студентів.
Унікальною особливістю MDSM є проведення діяльності у площині теми «Освенцим як місце для навчання». Територія та історія концентраційного табору Аушвіц має особливе значення для людства як точка відліку в універсальному дискурсі про проблеми світу і систему цінностей нашого суспільства. Тому освітні програми, які пропонує MDSM для молоді, у поєднанні з великим досвідом їх реалізації для країн Європейського союзу мають незаперечну цінність.
Вебінар проводиться у відповідності до Днів науки 18 травня з 11 до 12.00. Мета заходу: знайомство з діяльністю MDSM і його ресурсами для досліджень історії другої світової війни та Холокосту; інформування щодо того, як формуються групи для безпосередньої участі у заходах MDSM та які польські і міжнародні фонди зацікавлені у фінансуванні освітніх поїздок до Польщі. Планується запис вебінару та розміщення його в інтернеті.
Участь у вебінарі безкоштовна. 
 Для участі у вебінарі необхідно з 18 травня о 10.50 зайти за посиланням https://meet.lync.com/oippo/sumy/2PN20N4C.
Перевірити можливість підключення свого комп’ютера до вебінару можна 16 травня з 14.00 до 14.30,  скориставшись посиланням https://meet.lync.com/oippo/sumy/RWRJ7ZR5
У разі виникнення питань щодо вебінару або технічних проблем із підключення до нього – звертайтеся за адресою  sumy.oippo@gmail.com.
(інформація подана відповідно до листа Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти від 12.05.2017р. № 404)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...