середу, 23 вересня 2015 р.

Тренінг за програмою Британської Ради “Активні громадяни”



      Молодіжний центр розвитку “МІСТ” запрошує усіх охочих взяти участь у тренінгу за програмою Британської Ради “Активні громадяни”, який відбудеться 4 жовтня у Пластовій Домівці (Тернопіль, вул. Федьковича, 11).
     На тренінгу можна буде ознайомитися із поняттями ідентичності та культури, навчитися краще розуміти переконання, поведінку і ставлення свої та інших людей; оволодіти методами ведення діалогу; глибше усвідомити власну відповідальність перед своєю місцевою спільнотою, дізнатися про локальні та глобальні громади, та як вони пов’язані між собою; навчитися визначати проблеми у громаді та правильно планувати проекти соціальної дії.
Програма “Активні громадяни” спрямована на формування лідерського потенціалу у соціальній сфері та покликана сприяти розвитку навичок соціальної відповідальності та міжкультурного діалогу як базових якостей лідера ХХІ століття.
Детальніше про програму: https://www.facebook.com/groups/activecitizensternopil/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про семінар на тему "Завершення навчального року в 5-6 класах НУШ: підсумкове оцінювання та робота зі свідоцтвом досягнень"

 11  квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся семінар для вчителів історії та правознавства на тему:"Завершення навчального року в 5-6 ...