вівторок, 19 травня 2015 р.

V Форум шкільних Євроклубів міста Тернополя



19 травня 2015р. у приміщенні Тернопільської Української гімназії ім. І.Франка відбувся V Форум шкільних Євроклубів міста Тернополя. У заході, організованому управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради спільно з Тернопільським комунальним методичним центром науково-освітніх інновацій та моніторингу за сприяння Тернопільської міської ради, взяли участь 6 шкільних Євроклубів:
1. Євроклуб ТСШ №3 "Eurobridge";
2. Євроклуб  Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка "Terra Libertas";
3. Євроклуб ТСШ№29 «Дружба-Friendship»;
4. Євроклуб ТЗОШ № 19 «EuroYouth 19;
5. Євроклуб ТЗОШ №25 «Єврознай»;
6. Євроклуб Тернопільскої класичної гімназії «Серце Європи».
         Серед запрошених почесних гостей, які оцінювали презентації були: Микола Николин  - керівник науково-дослідної лабораторії якості навчання та обдарованої дитини, Тетяна Нюня – методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, Анна Бістріченко – студентка з м. Ліль (Франція), яка проходить стажування в Тернопільській міській раді.   Тема цьогорічного форуму: «Час європейських ідей!». Завдання для євроклубів полягало у демонстрації презентації проекту на європейську тематику. Різноманіття обраних для презентацій проектів вражало: «Євроквест», «Європа очима вільної людини», «Сходинки до Європи», «Тернопіль місто велосипедів», «Міграція в Україні та Європі», «Переклад онлайн курсів», «Музей інформаційних технологій».
         Господарі Форуму учні Тернопільської Української гімназії ім. І.Франка підготували цікаву привітальну програму для учасників дійства. Євроклубівці змогли дізнатися безліч інтересних фактів про європейські держави. 
         Кожен з проектів презентованих євроклубами був неповторним, актуальним, важливим  і таким який здатні реалізовувати шкільні євроклуби міста Тернополя.    
  Цьогорічний форум продемонстрував те, що молодь має креативні, цікаві та перспективні для втілення в життя ідеї. 
Євроклуби учасники Форуму були нагороджені сертифікатами та подарунками від Тернопільської міської ради.
Кращими у номінаціях було визнано:
-         у номінації «Європейський квартал твоїх можливостей» - Євроклуб ТСШ № 29 «Дружба-Friendship»;
-         у номінації «Найкреативніша ідея євровибору» - Євроклуб ТЗОШ №25 «Єврознай»;
у номінації «Європа без кордонів» - Євроклуб Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка "Terra Libertas".








Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...