неділю, 3 травня 2020 р.

Про комплексний безкоштовний курс з безпеки «Курс-100»


Комплексний курс зі 100 тренінгів по 15 напрямках безпеки ...Міжнародний освітній центр Safety Park вперше відкрив набір на комплексний безкоштовний курс з безпеки «Курс-100».
Організатори проекту  - ГО Traffic Challenge та Благодійний фонд «Демократичний розвиток» з 2015 року реалізують в Україні Національну програму з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді за підтримки Офісу Президента України, МОЗ України, Національної поліції України та численних міжнародних та українських організацій та бізнесу із залученням провідних експертів галузі.
З метою просвітницької діяльності було засновано Міжнародний освітній центр безпеки - Safety Park.
Мета створення проекту – сформувати національну безпекову культуру, поширити сучасні світові знання та практики щодо збереження власного здоров’я, психологічної, екологічної, пожежної, хімічної безпеки, безпеки з електрикою, інформаційної, фізичної, статевої безпеки, безпеки дітей та порядку дій у надзвичайних ситуаціях.
До проекту залучені найкращі експерти-практики з профільних наукових, тренінгових, бізнес, громадських організацій та установ, розроблено програму безпеки з 15 модулів, кожен з яких присвячений окремому напрямку безпеки.
Кожен бажаючий у віці від 12 років, може пройти безкоштовне навчання та отримати сертифікат.
Більше інформації про проект Safety Park  за посиланням: http://safetypark.com.ua/.
Зареєструватись на курс можна за посиланням: https://bit.ly/3bBjXXh

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...