пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Відбувся міський семінар вчителів історії та правознавства на тему: "Підвищення ефективності сучасних уроків історії та правознавства"

        23 березня 2017 року в Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 16 імені Володимира Левицького відбувся міський семінар вчителів історії та правознавства на тему: "Підвищення ефективності сучасних уроків історії та правознавства".
        Під час заходу учителі обмінялися досвідом із проблем використання інноваційних форм та методів роботи для підвищення ефективності сучасних уроків історії та правознавства.
        Про основні аспекти сучасного уроку, шляхи підготовки та його значення у процесі самоосвіти розповіла вчитель історії ТСШ № 7 Чорна Г.І. Власним досвідом щодо візуалізації даних на уроках історії та правознавства поділилась учитель історії та правознавства ТЗОШ № 30 Цибульська К.А. Цікавими та корисними були виступ та презентації вчителя історії та правознавства ТНВК ШЕЛ № 9 ім. І.Блажкевич Папроцької С.В. на тему "Формування громадянської позиції учнів на уроках правознавства за допомогою інтерактивних методів навчання".
        Під час практичної частини, яку підготувала вчитель історії ТЗОШ № 16 Полянська О.М. учителі не лише застосували на практиці інтерактивні методи роботи на уроці історії але й побачили як це роблять в ТЗОШ № 16.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...