четвер, 3 березня 2016 р.

Про спільний литовсько-український проект «ЛИТВА-Україна: кроки назустріч у спільне європейське майбутнє»


Для входження України в Європейське товариство важливим є набуття досвіду та отримання практичних навичок міжнародної співпраці, зокрема, між Литвою і Україною.
У контексті реалізації даних підходів, Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя оголошено конкурс учнівських та студентських наукових і творчих робіт, який  проводиться в контексті реалізації спільного литовсько-українського проекту «ЛИТВА-УКРАЇНА: кроки назустріч у спільне європейське майбутнє».
Конкурс спрямований на розвиток партнерських відносин та співпраці між Україною та Литовською Республікою з метою вивчення передового досвіду в різних сферах життєдіяльності, популяризацію серед молоді спільних історичних та культурних надбань двох країн.
Метою конкурсу є відбір найбільш обдарованої та цілеспрямованої української молоді, яка пов’язує своє майбутнє з підприємництвом, біржовою діяльністю і торгівлею, готова у вигляді творчої роботи відобразити власне бачення напрямів стимулювання підприємницької ініціативи в Україні, можливості входження у бізнес-простір молодих фахівців та шляхи налагодження партнерства з європейськими підприємствами з метою організації різноманітних форм співпраці.
Переможці конкурсу отримають можливість безкоштовно відвідати Литовську Республіку, м. Таураге протягом 3-5 червня 2016 року з навчально-ознайомчою метою, познайомитися з новою країною, її економікою та відвідати підприємства, на яких вже цього літа проходитимуть виробничі практики студенти ТНТУ ім. І. Пулюя.
Початок реєстрації учасників
Дедлайн подачі заявки
01 березня 2016 р.
01 квітня 2016 р.
Умови конкурсу за веб-посиланням 
Організатор
ТНТУ ім. Івана Пулюя
Тернопільська міська рада
Винагорода
Безкоштовна навчально-ознайомча поїздка в Литовську Республіку 
E-mail
uni_i@ukr.net
Учасники
Учні 11 класів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...