вівторок, 2 січня 2024 р.

Про конкурс учнівської творчості

         В Тернопільській міській територіальній громаді у 2023/2024 навчальному році проводиться ХXІІІ Усеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» та присвячений національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність, та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

До участі в конкурсі приймають роботи у номінаціях „Література” та „Історія України і державотворення”, які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів, присвячені національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність, та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Епіграфом до творчих робіт пропонуємо слова Тараса Шевченка: «Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, - Слава не поляже» («До Основ’яненка»).

Наставниками юних дослідників можуть бути вчителі,  викладачі, керівники гуртків тощо.

Роботи з історії повинні мати дослідницький характер із обов’язковим залученням оригінальних джерел та складатися зі вступу, у якому автор обґрунтовує мету свого дослідження; основної частини, у якій розділи повинні мати назву та обов’язкове логічне завершення структурних компонентів основної частини; висновку; списку використаних джерел та літератури.

Конкурсна робота може бути виконана одним або кількома авторами. Наставниками юних дослідників можуть бути вчителі, викладачі, керівники гуртків тощо.

Обсяг 15–20 сторінок.

Текст творчої роботи з історії та літератури слід роздрукувати на папері формату А4, шрифт Times New Roman, кегль 14, інтервал 1,5. Поля: ліве – 30 мм, нижнє і верхнє – по 20 мм, праве – 10 мм.

 Роботи подаються до 5 січня 2024 року 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...