четвер, 17 вересня 2020 р.

Про конкурс "Я - козацького роду!"

«Шкільний портал»  організовує ІV щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний  конкурс, приурочений до Дня  Козацтва
«Я – козацького роду!»
До участі запрошуються учні 2 - 11 класів ЗНЗ, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних училищ, позашкільних закладів. Конкурс включає в себе завдання різного рівня та об'єднує в собі питання в основному з предметів гуманітарного циклу.
 
Мінімальна кількість учасників від навчального закладу6 учнів. Учасники отримають електронні сертифікати різних ступенів. Електронним сертифікатом також буде нагороджено учителя, який здійснюватиме функції куратора.
Детальніше про умови можна дізнатись, перейшовши за посиланням: 

Завдання подаються завдяки комп'ютерній програмі, яку необхідно буде завантажити на сайті в конкурсний день. На даний час за посиланням  http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-695-20  необхідно обов’язково   спробувати демонстраційну програму. (Натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично. Програма невелика, тому завантажить швидко).

Заявку потрібно подати до кінця доби 10 жовтня. Сам конкурс відбуватиметься 12-18 жовтня (в один із днів на вибір куратора). Бланк заявки можна завантажити за посиланням:
 (Натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...