понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Про проведення V Всеукраїнської Олімпіади з філософії для школярів


Відповідно до листа Департаменту професійної освіти МОН України від 21.09.2018р. № 3-943 "Про проведення V Всеукраїнської Олімпіади з філософії для школярів" та  п лану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю за основними напрямами позашкільної освіти на 2018 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 04.01.2018 № 12,  Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Національним педагогічним університетом імені М. П. Драгоманова у жовтні – листопаді ц.р. проводить V Всеукраїнську Олімпіаду з філософії для школярів (умови проведення – на сайті man.gov.ua у розділі «Заходи, проекти»).


До участі в заході запрошуються вихованці закладів освіти.
Олімпіада пройде у два етапи: І – заочний (відбірковий) – у жовтні;  ІІ – очний (фінальний) – 15-18 листопада. Список учасників фінального етапу буде оприлюднено до 31 жовтня на сайті man.gov.ua.
Заїзд та реєстрація учасників фінального етапу – 15 листопада до 12.00 год. за адресою: м. Київ, Пуща Водиця, вул. Квітки Цісик, 14, МЦДНТ.
Під час реєстрації до оргкомітету подаються наступні документи: копія наказу відповідного органу управління освітою про участь у Олімпіаді, завірена копія свідоцтва про народження (паспорта), медична довідка-дозвіл на перебування у дитячому колективі.
Від’їзд учасників – 18 листопада після 14.00 год.
Витрати на проживання, харчування, екскурсійне та транспортне обслуговування учнів-учасників ІІ етапу Олімпіади здійснюються за рахунок Національного центру «Мала академія наук України».
Витрати на проїзд, харчування учнів у дорозі, витрати на відрядження керівника делегації здійснюються за рахунок організації, що відряджає.
Збереження життя та здоров’я учасників забезпечують керівники делегацій.
Детальна інформація – за тел.: (044) 483-05-57; на сайті man.gov.ua у розділі «Заходи, проекти».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...