вівторок, 13 грудня 2016 р.

Щодо проведення Конкурсу наукових робіт ім. М.П. Василенка

      На базі Київського університету права НАН України у 2017 році відбудеться Конкурс наукових робіт ім. М.П. Василенка
«Державно-правовий розвиток України: історія і сучасність». Конкурс проводиться серед випускників загальноосвітніх навчальних закладів.
   Метою Конкурсу є підвищення зацікавленості учнівської молоді до вивчення актуальних питань історії українського державо- і правотворення, заохочення до проведення власних досліджень у цій сфері.
   Переможці та учасники конкурсу отримають дипломи за кращі доповіді і сертифікати учасників, а також можливість пільгового навчання в університеті.
  Наукові керівники кращих конкурсних робіт будуть нагороджені відзнаками Національної академії наук України та Київського університету права НАН України.
   Конкурсні роботи необхідно надіслати до 20 квітня 2017 року на поштову адресу: м. Київ, вул. Академіка Доброхотова, 7-а із позначкою: «На конкурс ім. М.П. Василенка» та в електронному вигляді на адресу: kup2017@ulcr.net
   Фінальний етап Конкурсу (публічна презентація та захист наукових робіт) відбудеться 29 квітня 2017 року в приміщенні Київського університету права за адресою: м. Київ, вул. Академіка Доброхотова, 7-а.
   Детальну інформацію про Конкурс можна дізнатись на сайті:
www.kul.kiev.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...