пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Міський конкурс на кращу модель та символіку органів учнівського самоврядування

     10 грудня 2015 року в актовому залі Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу відбувся фінальний етап міського конкурсу на кращу модель та символіку органів учнівського самоврядування.
     Учні, які представляли загальноосвітні навчальні заклади м.Тернополя демонстрували роботи у номінаціях:
           - "Модель учнівського самоврядування в загальноосвітньому навчальному закладі";
           - "Символіка учнівського самоврядування в загальноосвітньому навчальному закладі";
           - "Емблема міського учнівського парламенту "Наснага".
      Представники шкільного самоврядування Тернопільської Української гімназії ім. І.Франка (учнівський парламент "Громада"),ТЗОШ № 13 (учнівський парламент "Стежина добра"), ТЗОШ №№ 18, 20, 22, ТНВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-правовий ліцей № 2", ТСШ № 5 продемонстрували ефективно діючі моделі та оптимальні системиорганізації роботи органів учнівського самоврядування.
       Діти з ТСШ № 3, ТЗОШ № 26, ТСШ № 17, ТНВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей № 9 ім. Іванни Блажкевич", Тернопільської Української гімназії ім. І.Франка , ТСШ № 5 запропонували креативні та досконалі символи учнівського самоврядування та парламенту "Наснага".
      Хоча конкурс відбувався вперше він довів, що дітям є цікавими такі заходи і проведення їх в майбутньому буде сприяти вдосконаленню та зростанню ваги учнівського самоврядування в освітньому середовищі.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...