понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Участь ТСШ № 5 в молодіжному проекті “TAKE ACTION”



           З 23.08 до 31.08 2015 тривав молодіжний проектTAKE ACTIONв рамках програмиERASMUS +”, яка спрямована на модернізацію, обмін досвідом, здійснення візитів та волонтерство.  15 учнів 9-10 класів та двоє вчителів ТСШ №5, Козоріз Ірина Павлівна та Горяча Василина Василівна, взяли участь у даному проекті, що підтримує транснаціональні освітні відносини, зміцнює співпрацю та допомагає долати перешкоди у спілкуванні.
            Тема проекту “ENTREPRENEURSHIPYOUR CHANCE TO SUCCESS” – спрямована на втілення молоддю своїх мрій у життя.
         Під час поїздки до Польської республіки, у м. Вісла, де, власне, і відбувався проект, учасники української та польської сторін мали можливість навчатись мобільно, а також обмінюватися досвідом для розвитку стратегічного партнерства.
 Учнівська молодь працювала у творчих майстернях, у малих та великих групах, спілкуючись виключно англійською мовою.
         Також, учні мали можливість презентувати культуру, традиції і творчість своїх країн, пригощаючи нових друзів власноруч приготованими національними стравами.
Після завершення проекту “TAKE ACTION” учні ТСШ № 5 систематизували свої креативні ідеї майбутнього молодого підприємця у буклет під назвою “ENTREPRENEURSHIP – YOUR CHANCE TO SUCCESS”.
          




Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...