середу, 2 вересня 2015 р.

Про методичні рекомендації (всесвітня історія та історія України 7 кл.)



Повідомляємо, що працівниками ТОКІППО підготовлені для учителів, які з вересня цього року викладають всесвітню історію та історію України у 7 класі, методичні рекомендації з використання підручників попередніх років видання для навчання за новими програмами.
Рекомендації розробив кандидат історичних наук, доцент Свідерський Ю.Ю., керівник авторського колективу підручника «Історія України»  для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів (наказ МОН України від 22.07.2015 №786 «Про затвердження переліку підручників для учнів 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів, що можуть друкуватися за кошти державного бюджету»).
Методичні рекомендації розміщені на сайті інституту www.ippo.edu.te.ua в розділі На допомогу вчителям. Історія та правознавство.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator під час уроків суспільствознавчих дисциплін"

 14 березня 2024 року відбулося заняття інтелектуального клубу педагога суспільствознавця на тему: "Використання сервісу Book Creator п...