пʼятницю, 1 травня 2015 р.

Про проведення міського етапу теренової гри "Легенда УПА" 2015 ім. М.Лемика

З метою формування у старшокласників світоглядних орієнтирів, заснованих на національно-патріотичній ідеї, принципах людської гідності, соціальної і громадської активності та власної відповідальності; формування прагнення бути сучасним українцем, який стає на шлях самовдосконалення та веде здоровий спосіб життя ТОО ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» заплановано проведення міського етапу обласної теренової гри «Легенда УПА» 2015 ім. М. Лемика, який відбудеться 9-10 травня 2015 р. у м. Тернополі.


Міська «Легенда УПА» - це змагання команд старшокласників, які представляють школи Тернополя, у туристичному, інтелектуальному, фізичному, творчому та командному етапах. Формат змагань: патріотичний табір.
«Легенда УПА» покликана виховувати здорове, освічене, духовно багате майбутнє покоління країни. Завдяки своїй специфіці за короткий термін в таборових умовах вона перевертає свідомість юнаків та юначок, мотивує їх до активного дозвілля, громадської активності, самовдосконалення. «Легенда УПА» надасть її учасникам можливість навчитися працювати в колективі, позмагатися в умовах здорової конкуренції, виявити та розвивати лідерські якості, позитивні риси характеру, проявити творчі здібності, тренувати вольові якості, займатися фізичною культурою, вивчати історію свого краю.

Контакти організаторів:
Тернопільська Міська Рада;
ТОО ВМГО «МНК» - 0971244152 (Василь Дубовий)
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...