середу, 11 лютого 2015 р.

Конкурс "Майбутнє країни - у мріях дитини"



Тернопільською об’єднаною державною податковою інспекцією Головного управління мін доходів у Тернопільській області з метою виховання культури сумлінного платника податків та зборів у школярів, ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи, у лютому-березні 2015 року проводиться конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни-у мріях дитини».
Участь у конкурсі можуть брати учні двох вікових категорій: І категорія, ті кому станом на 1 січня 2015 року виповнилося 9-11 років; ІІ категорія, ті кому станом на 1 січня 2015 року виповнилося 12-15 років.
Конкурс проводиться за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової та митної тематики: художні твори (малюнки), компютерна графіка (анімація) та літературні твори. 
Детально про умови організації та проведення конкурсу можна дізнатися в керівників загальноосвітніх навчальних закладів м.Тернополя.
Роботи учнів подаються до 31 березня 2015 року за адресою: м.Тернопіль, вул. Білецька, 1, каб. 119.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...