понеділок, 1 грудня 2014 р.

Круглий стіл присвячений 25 річниці прийняття Конвенціїї ООН про права дитини

       19 листопада в Тернопільській загальноосвітній школа І-ІІІ ступенів № 18 відбувся круглий стіл присвячений 25 річниці прийняття Конвенції ООН про права дитини.
      Учнями 9-11 класів було підготовлено презентації в яких відображено перелік прав передбачених Конвенцією, бачення дітей щодо їх значення в житті кожної дитини. Під час проведення заходу було акцентовано увагу на усвідомленні правової важливості Конвенції ООН про права дитини, яка була прийнята Генеральною Асамблею ООН 20 листопада 1989 року та ратифіковано Україною 27 вересня 1991 року. 
       В заході взяли участь Марцинкевич Василь Іванович, начальник Тернопільського міського управління юстиції, Іванюк Інна Володимирівна, директор Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, Заброцький Руслан Петрович, директор Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 та Вівчар Андрій Дмитрович, методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу. Учні почули думки гостей про  права та обов'язки дітей, важливість розвитку правової держави. Гості подякували учням за цікаві та змістовні презентації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про практикум на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються за кордоном"

 18 квітня 2024 року в форматі Zoom відбувся практикум для вчителів історії та правознавства на тему: "Оцінювання учнів, які навчаються...